Ús Barcelona • potenciant l’art urbà

matdisseny_usbcn

Bones a tots, engeguem amb nova entrada, la primera del 2014 : Avui us parlarem d’un dels events més importants, que succeiran aquest any, concretament a Barcelona, aquest cap de setmana, relacionat amb l’art i  els espais urbans; Parlem d’Ús Barcelona, us en faig 4 línies, que ja vaig escriure al blog de #mursplàstics del qual sóc responsable de la gràfica ( junt amb el company Dko Dkora) i de comunicació. No us el perdeu, serà la bomba (y).

Aquesta nova inicicativa organitzada per l’associació Rebobinart ( Marc Garcia) i la productora La Família; Pretén ser una de les cites ineludibles per als amants de l’art urbà a la ciutat de Barcelona. Compten amb el suport de Montana Colors i  l’Ajuntament de Barcelona i servirà de prova pilot per dedicar a l’art, espais urbans en desús o efímers.  L’accés serà gratuït i intentarà que el públic assistent, deixi de ser  espectador per convertir-se en partícep. Comptarà amb tallers, concerts i podreu veure en acció a més de 50 artistes, provinents de diferents disciplines, entre d’altres:

• Enric Sant , Alice PasquiniRipoMuro CraciaZabouEdjinn, Sr. X, Txemy, Raquel SakristanCiredzVictor AshOcabrita i el col·lectiu Reskate.

#úsbarcelona #úsbcn

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s