Santa Crisis /// Manresa Territori Contemporani

manresa territori contemporani

(*)Manresa Territori Contemporani inicia aquest programa per potenciar la connexió entre els creadors locals i el teixit social i econòmic de la ciutat.

Un programa que encaixa de ple amb objectius del Pla de Cultura de Manresa com són el de fer arribar l’art i la cultura a tots i potenciar la creació artística.Francesc Aldabó i Marc Argelich, són dos dissenyadors gràfics, de Terrassa i Manresa respectivament, que van estudiar junts a l’escola d’art de Terrassa.

Amb el grafisme com a eina, fan una crítica satírica i reflexiva sobre la situació econòmica, mitjançant esprais, “plantilles ” i il·lustracions vectorials,aquestes les mostren en un aparador d’una desapareguda botiga del barri antic de la ciutat, que tornarà a estar oberta durant els dies del certamen, del 13 al 30 de Novembre del 2009. (Aparador del C/ Sant Miquel n29, Manresa).

Si esteu interessats en alguna de les seguents obres poseu-vos en contacte amb nosaltres.

* Degut a temes de @copyright les imatges referents a l’exposició i projecte, han hagut de ser borrades  de la xarxa, per petició del departament de trademark paralegal de NHS, Inc. (santacruz skateboards)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s