Santa Crisis /// Manresa Territori Contemporani

manresa territori contemporani

(*)Manresa Territori Contemporani inicia aquest programa per potenciar la connexió entre els creadors locals i el teixit social i econòmic de la ciutat.

Un programa que encaixa de ple amb objectius del Pla de Cultura de Manresa com són el de fer arribar l’art i la cultura a tots i potenciar la creació artística.Francesc Aldabó i Marc Argelich, són dos dissenyadors gràfics, de Terrassa i Manresa respectivament, que van estudiar junts a l’escola d’art de Terrassa.

Amb el grafisme com a eina, fan una crítica satírica i reflexiva sobre la situació econòmica, mitjançant esprais, “plantilles ” i il·lustracions vectorials,aquestes les mostren en un aparador d’una desapareguda botiga del barri antic de la ciutat, que tornarà a estar oberta durant els dies del certamen, del 13 al 30 de Novembre del 2009. (Aparador del C/ Sant Miquel n29, Manresa).

Si esteu interessats en alguna de les seguents obres poseu-vos en contacte amb nosaltres.

* Degut a temes de @copyright les imatges referents a l’exposició i projecte, han hagut de ser borrades  de la xarxa, per petició del departament de trademark paralegal de NHS, Inc. (santacruz skateboards)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s